Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SOS'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public
    • Announcements
    • Problems and Suggestions
    • Welcome and User Registrations
  • Games&Mods
    • The Elder Scrolls V: Skyrim
    • XCOM 2
    • Fallout 4
    • The Sims 4
    • Other Games
  • Community
    • Other Game related Topics
    • LGBT+
    • Off-topic

Categories

  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • XCOM 2
  • Fallout 4
  • The Sims 4
  • Divinity: Original Sin
  • Torchlight II
  • Other Games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Favorite Games


Website

Found 3 results

  1. THE GOOD THING. I never thought i could but i manage to convert my first outfit to SAM, smooth as butter, takes a while tho... THE BAD THING. When i try the outfit (which is quite revealing) the schlong dissappear, but when i put the "Revealing armor" option on the SOS MCM menu, the schlongs does not appear, is there a way to "FIX" this? I say "FIX" on quotes cause i heard SOS and SAM don't mix well thogheter... so maybe is a compatibility issue, i'm not sure.
  2. Alright, This has been a fairly recent Bug I've been trying to fix for the better part of a day now. The long and short of it is that the Schlongs added in SAM aren't showing up period. To be fair this isn't the first time I've dealt with something like this. usually, this would happen when something else was overriding the SAM Skeleton, Replacing it with its self but from all looks, everything seems well enough. -SAM is at the Bottom of the load order. -I made sure "SAM Core" and "SAM HD Textures" are both installed last, After any mod that might change the skeleton so I could change it back to SAM. -I make sure to run FNIS after installing so I don't get blue glowing bodies. (I have "Gender-specific Animations", Skeleton Arm Fix" and Ultimate Combat" checked) Though now that once super useful method just hasn't been working. I've even when as far as- Uninstalling SAM, Disabling every mod, enabling the ones I knew worked when D's were still showing up and THAN Installing SAM again from a clean download from the site but still... Nothing. Now, While I am pretty stumped on how to fix this little bug I did find a few hints possibly pointing to the problem. And I want to share them and comb over them with someone, getting another person's view on this before I just opt out to 'Plan Z'. Seeing if this can be resolved without Uninstalling Skyrim completely and Reinstalling all 200 something of my mods one by one. Hints: - Things were working fine till: "I Installed these mods here: https://vectorplexus.com/files/file/92-sam-revealing-blacksmith-apron/ https://vectorplexus.com/files/file/89-sam-furbs-scoundrels-armor-remastered/ After that, that's when the error set in." I followed the instructions about installing Furb's stuff first than overriding than *Poof* the D's were gone. -It's funny: "Just before this error happened, I had trouble getting into Castle Volkihar. The game would lag and models would glitch a bit before the Game would CTD. Though That happened on my copy that i heavily modded mid-playthrough. Was going to see if this problem persists with a new clean character but then I got sidetracked by the mods above and you know the rest. Not entirely sure if their connected but I can't rule it out that this might be a result of some kind of corruption." - You know: "I've Tried installing SOS to see if those Schlongs would show up since they 'probably' use the same slot and they did show up. So my guess is that this is a probably a problem uniquely to SAM. Maybe a functioning conflict with a mod I installed recently. Given the evidence probably something from Furb. Though after uninstalling every mod connected to the guy and reinstalling SAM, the problem still persists." That's all I got, So what do you guys think? Any suggestions on how to fix this?
  3. https://imgur.com/a/tsXdxmw https://www.loverslab.com/topic/50454-floppysos/ Welp, I'm here with an issue. I'm unable to get the dongs to work properly. They simply fling themselves everywhere! This image doesn't do it justice but basically the balls and dick fling themselves around erratically. I cannot seem to limit my FPS to solve the issue, but unless my frames jumping between 30-50fps is the causer of the problem...I have no idea what I can do. Just as reference, I'm using the SAM with this mod since it's apparently compatible. I am using the Groovetama XP32 skeleton and have made sure to overwrite HDTPhysics-Extension's .dll with the one from Floppy SOS. Since HDT isn't an .esp, I can't really put the FloppySOS.esp after it like the instructions state.I've included the thread for reference. Yes, I've turned on v-sync. It supposed to work like the attached video below. Dancing_NSFW.mp4.3abbb6b8fd0fdefc7e6586460d09e17a.mp4
×