Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public
    • Announcements
    • Problems and Suggestions
    • Welcome and User Registrations
  • Games&Mods
    • The Elder Scrolls V: Skyrim
    • XCOM 2
    • Fallout 4
    • The Sims 4
    • Other Games
  • Community
    • Other Game related Topics
    • LGBT+
    • Off-topic

Categories

  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • XCOM 2
  • Fallout 4
  • The Sims 4
  • Divinity: Original Sin
  • Torchlight II
  • Other Games

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Favorite Games


Website

Found 3 results

  1. Hey everyone, so I'm having an issue with the SAM revealing armors (the HDT Bounce versions, haven't tested without them just yet). Basically, 50% of the Stormcloak soldiers look like this mess: Like I said, it's a mixed bag of some guards looking hot and normal and the rest glitching out like this. I've gone through the forums and install guides for SAM and don't see anyone else having this problem. Here's my load order and installed mods: If anyone has any suggestions, I would be so grateful. And much love to the creators on this site for all of the gorgeous work!
  2. So I dont know what I did but I some how glitched the game So everything other than this works! bear that in mind textures look fantastic (Im hypnotized by the pec physics) but then I select smooth texture aaand this happens. That dosent look smooth to me so I figured id ask for help any one have any ideas?
  3. Hey, all. So, my game was running fine yesterday. I log in today, and I get the following: The hands don't have fingers and the hands, writs, forearms, and underwear bulge all show through solid objects. I have tried deleting and redownloading SAM Core, SAM HDT, Floppy SOS, and XPSME, but nothing seems to be doing the trick. I've also made sure to use MO and FNIS after each change. Has anyone else encountered this? Thank you in advance! -Ellie
×